Meld deg på PKF ReVisjons gratis nyttårskurs

Av 15. januar 2020Blogg

Hold deg oppdatert!

PKF ReVisjons gratis nyttårskurs er blitt en meget populær begivenhet. Hvert år samler kurset mellom 140 og 180 bedriftseiere, daglige ledere, økonomiansvarlige og regnskapsførere. Advokat Vidar Brobakken byr på en grundig oppdatering i det siste årets endringer og nyheter innen skatte- og avgiftsfeltet.

Endringene fra statsbudsjettet 2020

På kurset går vi gjennom de viktigste skatte- og avgiftsendringene fra statsbudsjettet 2020. Her er det flere punkter det er viktig å være klar over for alle som arbeider med budsjett, regnskap og økonomi.

Fjerningen av den såkalte 350-kronersgrensen har nok fått mest medieoppmerksomhet, men hva innebærer det for bedriftene?

I tillegg er det en rekke endringer og justeringer som ikke har fått like mye oppmerksomhet, men som er vel så viktig at vi som jobber med budsjett og revisjon, kjenner til. Blant annet har regjeringen foreslått å endre formuesskattereglene for å fjerne utilsiktede tilpasningsmuligheter, og det foreligger en rekke oppdateringer rundt eiendomsskatten.

Alle endringene det legges opp til i statsbudsjettet for 2020, vil bli grundig gjennomgått på PKF ReVisjons gratis skattekurs. I tillegg vil vi se nærmere på dommer og uttalelser som kom i løpet av 2019, samt andre nyheter innen regnskap, bokføring og aksjelovgivning.

Vi minner om at våre kurs kvalifiserer som timer i etterutdanningen for regnskapsførere.

Velkommen til kurs!

Meld deg på PKF ReVisjons skattekurs her: https://www.pkf.no/kurs/

Kursene avholdes 22. og 23. januar i PKF ReVisjons lokaler i Sandstuveien 70 G i Oslo. På påmeldingssiden finner du tidspunktet som passer best for deg. Frist for påmelding er 21. januar.

Ønsker du å invitere med noen som ikke er kunde hos PKF ReVisjon? Bare send en e-post med vedkommendes navn og e-postadresse til kurs@pkf.no.